Dan examens 15 december 2013

Vanuit Rinteln, de school van Si-Fu-Tai Jochen Siekmann, kwamen drie Toe-Dai’s van hem naar onze Dojo in Escharen/Grave om hun 1e Dan graad examen te doen!

In de examen commissie zaten onze Si-Gung Tjebbe Laeyendecker, 6e Dan S.K.H.S. en VZ van Flying-Dragon, en de Si-Fu-Tai’s Jochen Siekmann, 4e Dan (uit Rinteln in de B.R.D.) en Herbert Zielinski, 4e Dan (uit Gϋtersloh eveneens B.R.D. en oud leerling van de Si-Gung). Beiden leiden een zusterschool van Flying-Dragon!

Er stond veel op het programma voor de 3 Toe-Dai’s, Arno Martejevs, zijn dochter Juliana Martejevs en Gilbert Passarotto.
Het examen duurde dan ook vanaf 11.00u.-16.30u.

De kandidaten lieten zien wat ze aan technieken, disciplines maar vooral aan kennis en conditie in huis hadden.

ExamenJulianaAchteraf complimenteerde de commissie vooral Juliana met haar prima beheersing van de Kihons (afzonderlijke technieken) en uitvoering van de disciplines (Kumite’s, Sankaku’s, Saifa’s en de diverse vrije technieken! Maar ook Arno kreeg een compliment; gelet op zijn leeftijd (54jr.) liet hij zich niets gelegen liggen en hield zonder problemen het examen vol en dat gold ook voor Gilbert Passarotto (45jr.)!

Wij feliciteren deze 3 kanjers met het behalen van hun 1e Dan en wensen hen veel succes op weg naar hun 2e Dan graad examen!