examens junioren Grave 2011

Op 24 november 2011 deden 15 Toe-Dai’s van onze afdeling junioren (Dojo Grave-Escharen) een examen voor een naast hogere Kyu-graad!
De kandidaten waren: Valentino Thoonen, Steven harting, kyle Geurden, Rik van Dijk, Max Janssen & Bram Thelosen. Zij gingen op voor de 6e Kyu (oranje band)!

Bas van den Broek, Syra Gubbels, Julia Harting, Daan Roelofs, Antonie Oldersma, Denise Janssen-Bouwmeester, Kylian Janssen & Lionell de Hullu, gingen op voor de 7e Kyu (gele band)! Ramon Geerts mocht proberen de Gele Slip te bemachtigen.

De examen commissie bestond uit Si-Gung Tjebbe Laeyendecker, 6e Dan (voorzitter), Si-Fu René Hegeraat, 2e Dan en jeugdtrainer Si-Fu Remco Mulder, 2e Dan. De laatst genoemde nam als trainer van de junioren het examen af.

Het werd een inspannend examen en menige Toe-Dai had last van de zenuwen en dat is heel gezond en normaal bij zo’n examen. Uiteindelijk na twee uur alles te hebben gegeven was het examen ten einde en ging de commissie zich beraden. De uitslag gaf een prachtig resultaat: allen waren geslaagd voor de graad waarvoor ze waren op gegaan met een bijzondere vermelding van tevredenheid voor de Toe-Dai’s Denise Janssen-Bouwmeester & Syra Gubbels, die een prima examen aflegden!